Visningsstädning

Vi på Aml Städ har flera års erfarenhet

"Du får ingen andra chans att göra ett första intryck" brukar det heta. Det är värt att ha i åtanke när det är dags att ha visning på ditt boende. Få saker är så viktiga för det första intrycket som att boende uppfattas som rent och fräscht.

Ska du sälja din bostad? Vi fräschar upp inför visning och fotografering, så att ditt hem ser så bra ut som möjligt. En nystädad bostad som doftar fräscht ökar dina möjligheter till en lyckad försäljning. Visningsstädning utförs enligt en checklista, eller enligt dina önskemål. Vi rekommenderar att du även bokar fönsterputsning i samband med visningsstädning.

VI HJÄLPER DIG ATT SKAPA DET DÄR LILLA EXTRA INFÖR VISNINGEN

Tänk på att en visningsstädning måste planeras. Ska den genomföras innan fotograferingen av bostaden? Behövs kanske en lättare komplettering av städningen mellan två visningar? Behöver fönstren putsas för att ge det där lilla extra? Kontakta oss så hjälper vi dig att lägga upp en plan inför visningsstädningen.

Vad ingår i visningsstädningen?

För att få det bästa städresultatet rekommenderar vi att det är undanplockat i hemmet när vi kommer. Visningsstädningen påminner i grunden om vår storstädning, men extra fokus läggs bland annat på:

Bostadsrum:

 • Damning av vågräta ytor
 • Dammsugning av mattor, golv och golvlister
 • Avfläckning av luckor, kontakter, lampknappar, foder, lister, dörrar och dörrhandtag
 • Putsning av speglar
 • Tömning av papperskorgar (brännbart och komposterbart)
 • Damning av tavelramar och lampor
 • Avfläckning och moppning av golv

Badrum och toaletter:

 • Ovan punkter under bostadsrum
 • Rengörning av badkar och duschutrymme
 • Avfläckning av badrumsmöbler
 • Avtorkning av hängare och handdukstork
 • Rengörning av handfat utsida/insida
 • Rengörning av toalett utsida/insida

Kök och matplats:

 • Ovan punkter under bostadsrum
 • Rengörning av kakel/stänkskydd över diskbänk
 • Rengörning av spisen utvändigt
 • Rengörning av micro in- och utvändigt
 • Avtorkning av hushållsmaskiner
 • Avtorkning av kyl/frys utvändigt
 • Rengörning av sopkärl
 • Avtorkning av matsalsbord och stolar
 • Rengörning av diskho, diskbänk och blandare

Tvättstuga och groventré:

 • Rengörning av diskho, diskbänk och blandare
 • Damning, dammsugning och moppning av fria ytor

Kvalité till rätt pris!

Dagligen utför vi flyttstädningar i hela Sverige och tar mer än gärna på oss ansvaret för att utföra just din flyttstädning. Dessutom kan du själv koncentrera dig på annat som är bättre, till exempel själva flytten och uppackning av din nya bostad.

Omdömen & Referenser – Flyttstädning

Genom att ge den bästa servicen har vi på AML Städ AB ett gott omdöme och goda referenser snarare från våra tidigare kunder.

Vill du ha flyttstädnings referenser är du välkommen att kontakta oss. Är du intresserad så delar vi gärna med oss av de vi har fått klartecken av att använda som flyttstädnings omdöme och referenser.

Bästa Personliga Service – Flyttstädning

Att hålla hög servicenivå, göra ett säkert jobb och lämna ett fint resultat är det som ger oss vårt goda omdöme från tidigare flyttstädnings kunder.

Efter varje utförd tjänst försöker vi samla in ett omdöme av dig som kund för att. Detta för att kunna utvärdera vad vi kan göra bättre och ständigt utvecklas till att bli ledande städfirma för flyttstädning som är inriktade på just flyttstädningar.

AML Städ AB – Flyttstädning

Vi kan pressa priset utan att tumma på kvalitén genom att planera varje jobb och resa på bästa sätt. Våran planering samt val av material och medel bidrar till en bättre miljö vilket även är en del av vårat dagliga arbete för att bli ledande aktör i branschen inom flyttstädningar.

Flyttstädning – Fast Pris

Boka via oss är ett självklart val!

Flyttstädning håller ett av marknadens bästa priser på våra städtjänster samtidigt som vi tillhandahåller bland den bästa och mest erfarna personalen.

Därmed ger vi dig ett fast flyttstädnings pris per kvadratmeter och fönsterputs ingår.

Vill du veta mer om företaget, kanske våra andra tjänster, är du välkommen att kontakta oss via vårat kontaktformulär. Har du frågor inför din flyttstädning? Tveka inte att kontakta oss!

Då du anlitar Flyttstädning kan du känna dig trygg med att överlåta ansvaret av flyttstädningen till oss till oss!

Flyttstädning trygghetgaranti – Flyttstädning

Hos oss får du hela 3 dagars garanti som även täcker de nyinflyttade/hyresvärden (vilket många andra firmors garantier inte gör) för att vi litar på vår styrka. Skulle en brist upptäckas så kommer vi snabbt tillbaka, utan extra kostnad och åtgärdar bristen.

Städning vid flytt – Flyttstädning

Städning och rengöring är inte bara ett jobbigt moment i ditt hem, det är också en enorm belastning vid flytt. När man flyttar ut ställs det ofta höga krav från mäklare eller hyresvärdar. Bostaden ska se rent och fint ut och då pratar man inte om lite dammsugning och torkning.

Flyttstädningen innefattar nästan allt från fettborttagning, rengöring av avlopp till torkning av lister och putsning av fönster som bland annat behöver göras.

Det är inte helt ovanligt att dessa momenten tar lika lång tid som själva flytten, om inte mer. När du har fullt upp med flytten kan det vara tufft att ta på sig ännu mer arbete när det kommer till städningen, det är då vi kan kliva in och hjälpa till!

Flyttstädningar och Visningsstädning – Flyttstädning

Enkelt och billigt med Flyttstädning ! Flyttstädningen är ett tidskrävande moment som kan sätta käppar i hjulet för många. Även om man alltid vill ha det rent och fräscht runt omkring sig så är det ett visst arbete bakom det, men tyvärr är det inte alltid man har den tiden.

Idag lever vi i en värld som är fylld utav måsten och om man äger en fin central lägenhet, en villa i förorten eller på landet så vill man såklart hålla den ren och fin.

Däremot kan det för dig som arbetar mycket, satsar på karriären eller helt enkelt vill fördela tiden på mer produktiva uppgifter, lätt bli så att du istället enkelt hamnar på efterkälken med annat. Det är inte ovanligt att det faktiskt är en utmaning för många att hålla det rent och snyggt omkring sig!

Däremot kan det för dig som arbetar mycket, satsar på karriären eller helt enkelt vill fördela tiden på mer produktiva uppgifter, lätt bli så att du istället enkelt hamnar på efterkälken med annat. Det är inte ovanligt att det faktiskt är en utmaning för många att hålla det rent och snyggt omkring sig!

Spara tid och anlita oss – Flyttstädning

Som tur är finns det en lösning på problemet och kanske känner du någon som använder sig utav det? Vi talar naturligtvis om att anlita en professionell städfirma. Med de senaste årens möjligheter till RUT-avdrag är det nu billigare än någonsin med städhjälp. Det är ingen slump att sådana här typer av tjänster har blivit så pass populära som det är idag.

Om man exempelvis googlar på “flyttstädning” så har det aldrig funnits så många aktiva städfirmor som det gör idag. Det är inte längre en lyx som är få förunnade, utan det är helt enkelt någonting som många har börjat ha råd att unna sig och det finns ingen anledning till att inte nyttja det!

Byggstädning, Visningsstädning & Dödsbostädning

Förutom flyttstädning erbjuder vi även Byggstädning, Visningsstädning & Dödsbostädning

Kom tillbaka till en flyttstädad bostad

Resten sköter vi åt dig och när du kommer tillbaka för besiktning så möts du av en fräsch, nystädad och ren bostad som är redo för nästa ägare att flytta in i. Om man dessutom bor i en större lägenhet eller villa kan det vara flera dagars jobb att städa allting själv och genom att vända dig till oss som ägnar sig åt flyttstädning kan arbetet bli utfört på bara en dag.

Med andra ord sparar du tid och energi. Dessutom till ett väldigt billigt pris med hjälp av RUT-avdraget som du kan läsa mer om på Skatteverkets hemsida. Boka oss på AML Städ AB redan idag! Du är värd det!

Läs mer om vad vi gör hos dig

Bostadsrum
 1. Rengöring av golv
 2. Rengöring av garderober, in- och utvändigt
 3. Rengöring av golvlister, kontakter, dörrar, karmar, fönsterbrädor, element samt målade ytor
 4. Fönsterputs
Kök
 1. Rengöring av kyl, frys och ugn (även ugnsplåtar), in- och utvändigt, om möjligt även under
 2. Rengöring av diskmaskin utvändigt (invändigt vid tilläggsbeställning)
 3. Av- och urtorkning av skåp, lådor och bänkar
 4. Avtorkning av köksfläkt samt ventiler (ej inuti)
 5. Avtorkning av belysning
Badrum
 1. Rengöring av all sanitet, även under badkaret (fronten nedmonteras och återställes av kund)
 2. Rengöring av kakelväggar
 3. Tvättmaskin, torktumlare och torkskåp rengörs utvändigt (invändigt vid tilläggsbeställning)
 4. Golvbrunnar och ventiler rengörs
 5. Förvaringsutrymmen rengörs
 6. Avtorkning av belysning


Krav på elektronisk betalning för rätt till rotavdrag och rutavdrag från och med 1 januari 2021

Riksdagen har fattat beslut om att införa krav på elektronisk betalning för att få rätt till rotavdrag och rutavdrag.

Exempel på elektronisk betalning är betalning med kontokort, betalning med stöd av BankID eller betalning med Swish. Även en betalning med inbetalningskort på bank eller via e-tjänst är en elektronisk betalning. Betalningen ska innehålla uppgifter om avsändare, mottagare, belopp och tidpunkt och ska förmedlas av en betaltjänstleverantör, exempelvis en bank eller ett annat kreditinstitut. Detta innebär att betalning med presentkort inte kan godtas om kunden vill ha rotavdrag eller rutavdrag. Kravet på elektronisk betalning gäller när rotarbetet eller rutarbetet betalas enligt den så kallade fakturamodellen.

Reglerna gäller för alla arbeten som betalas från och med 1 januari 2020, även om arbetet påbörjades tidigare.

Höjt rutavdrag för personer under 65 år

Riksdagen har beslutat att rutavdraget för personer mellan 18 och 64 år höjs från 25 000 kronor per år till högst 50 000 kronor per år. De nya reglerna gäller från den 1 juli 2019 och innebär att alla över 18 år har rätt till 50 000 kronor per år i rutavdrag.